Workshop

Basisworkshop cupcake decoreren

Tidens deze workshop die ongeveer twee uur gaat gaan we 6 cupcakes decoreren met diverse technieken en methodes, met behulp van uitstekers en andere materialen. We maken gebruik van marsepein of fondant in de gewenste kleuren. Ook leer je om leuke creaties zoals roosjes en strikken te maken op de cupcake. Minimaal 4 personnen, prijs € 20 per person. Inbegrepen: 6 cupcakes, cupcakes doos, drinken en iets lekkers.

Basisworkshop taart decoreren

Tijdens deze workshop -die ongeveer drie uur duurt- gaat u leren een taart te vullen, te bekleden en te versieren. We gebruiken voor de vulling een heerlijke botercréme en een laag jam naar keuze. De taart wordt bekleedt met  marsepein/fondant. Als laatste wordt de taart naar wens versierd. Dit doen we met behulp van diverse uitstekers. Ook leer je om leuke creaties zoals roosjes en strikken te maken op je taart. Minimaal 4 personnen, prijs € 35 per person. Inbegrepen: 20 cm taart, de vulling, fondant/marsepein, taartdoos, het gebruik van allerlei werkmaterialen, drinken en iets lekkers.

Het is ook mogellijk om een prive of gevorderde workshop bij Cakes by Arilena te doen, neem aub contact met ons op voor verdere details en de prijs.

Leave a comment